tirsdag den 26. januar 2021

Replik til artikel: Man må da sige, at der trækkes op til uforsonlighed i næste byrådsperiode

Mads-Peder Winther Søby, Spidskandidat SF-Hedensted kv21


Replik til artiklen: DF vil ikke pege på venstre til borgmesterposten (HSFO)

Det er meget besynderligt, at med knap et år til kommunalvalget, så diskuteres der allerede borgmesterpost, og især, hvem der skal besætte den? Man må da sige, at der i artiklen trækkes op til uforsonlighed i næste byrådsperiode! Nok har en af vores folkekære entertainere sagt: ”Enighed gør dum”, men det er nok ikke det eneste der er fordummende her i verden. Faktisk er det en kedelig artikel med en træls tendens. For det første, så kan ingen i vores lille kommune være tjent med hårdt optrukne fronter allerede inden der tales politisk indhold. For det andet, så er det dybest set ikke særligt interessant at fordele borgmesterkæder, førend vi ved, hvad den glade modtager vil bruge den til!

For mit eget vedkommende, så gælder det, at jeg ønsker valg til byrådet for at gøre en forskel for kommunens borgere – ikke for at bedrive politisk fnidder fnadder. Tiden må være moden til at række ud og skabe gode løsninger for byens borgere. Skabe en grøn og bæredygtig kommune, sikre gode forhold for kommunens svageste ældre, sikre ordentlige daginstitutioner og skoler, skabe grøn erhvervsudvikling og en landsbykommune i bæredygtigheden og fællesskabets tegn, som vi kan være stolte over. Det kræver samarbejde på kryds og tværs. For at lave en krølle på halen af min pointe, så lad mig bruge et gammelt Radikalt Venstre citat: ”Det afgørende er ikke, hvem vi samarbejder med, men hvad vi samarbejder om”. I øvrigt, så genbrugte Kristian Thulesen Dahl citatet i 2015.

Lad os skabe en fantastisk kommune sammen. I SF vil vi samarbejde med alle, der vil gøre den vision til virkelighed.

Spidskandidat for SF-Hedensted til KV21

Mads-Peder Winther Søby


https://hsfo.dk/artikel/replik-til-artikel-man-m%C3%A5-da-sige-at-der-tr%C3%A6kkes-op-til-uforsonlighed-i-n%C3%A6ste-byr%C3%A5dsperiode

Ingen kommentarer:

Send en kommentar