tirsdag den 9. april 2013

SF har valgt Lasse Eriksen som ny Folketingskandidat i Hedensted-kredsen

Lasse Eriksen er ny folketingskandidat i Hedensted-kredsen. Bestyrelsen ser frem til igen at samarbejde med Lasse, der tidligere har gjort det godt som både byråds- og  folketingskandidat.
Lasse er 27 år, studerer på Aalborg universitet og er bosat i Århus, men opvokset i Rask mølle. Til sommer afslutter han sin bachelor i historie, og regner med at påbegynde et kandidat studie ved Københavns universitet efter sommerferien.

Lasse siger
Jeg er folketingskandidat i Hedensted kredsen
-fordi jeg mener at, uddannelse er det grundlag vi skal bygge fremtidens velfærdssamfund på. Derfor skal vi sikre os en faglig kompetent og nærende folkeskole, hvor vi tager hånd om de kommende generationer, og sikre dem et solidt udgangspunkt i det globale samfund.-fordi jeg mener at, vi skal sikre at hele den danske ungdom får muligheden for at uddanne sig. Det betyder at vi skal sikre, at der er praktikpladser til alle de unge på erhvervsuddannelserne. Og at der er ressourcer, til de elever som har behov for en ekstra hånd, på de gymnasiale uddannelser.
fordi jeg mener det er vigtig, at Danmark blander sig i verden, vi hverken kan eller skal lukke os inde bag ligusterhækken. Verden bliver til stadighed mindre, og vi må være vores plads bevidst, og engagere os i fattigdomsbekæmpelse, demokrati og bæredygtig udvikling.
-fordi jeg mener velfærdssamfundet er værd at kæmpe for. Velfærdssamfundet er vores fælles ansvar. Det er beviset på, at vi i det danske samfund løfter i flok, og ikke bare er os selv nærmest. Det er beviset på, at vi mener det seriøst, når vi siger, at vi vil sikre de svage i samfundet. Det er sikkerheden for, at vi alle får en fair chance i livet, og må derfor altid være hjørnestenen i al SF politik.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar