fredag den 14. marts 2014

Udtalelse fra SFs generalforsamling 13. marts 2014

Landsmødet har skabt ny optimisme og opbakning om vores nye formand, Pia Olsen Dyhr.
SF er Danmarks røde parti, der kæmper for et mere retfærdigt og solidarisk samfund, og SF er Danmarks grønne parti, der sætter en bæredygtig dagsorden. Også udenfor regeringen er SF et indflydelsesparti. Vi vil presse regeringen til venstre, og vi skal gå med i forlig, der bidrager til  mere solidariske løsninger.
Den næste udfordring for SF bliver valget til EU parlamentet i maj. SF er det eneste venstrefløjsparti, der stiller op, og ønsker indflydelse i Europa. Vi mener vi kun kan sikre fred i Europa gennem EU, og vi tror EU kan bidrage til et grønnere Europa. Vi ønsker at påvirke beslutningerne i EU, og SF vil fremover være at finde i den grønne gruppe i Europaparlamentet.
Det smitter også af lokalt at landsmødet gav ro på bagsmækken! Efter en periode med medlemstilbagegang er udvikling vendt, og medlemmerne er stille og roligt ved at vende tilbage.
Vi skal bruge det næste år til at styrke organisationen, og til at genoprette tilliden til SF, og genskabe alliancen med vores kernevælgere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar